Šport > Košarka
4480 ogledov

Brutalno iskreno o Dončiću: "Če bi imel lase, bi si jih populil."

dončić Reševalni pas/Twitter
Trener Phoenix Suns sinoči ni našel recepta za Luko Dončića, ki je izenačil svoj strelski rekord v ligi NBA (42 točk).

Najboljši novinec lanske sezone Luka Dončić je na tekmi s Phoenix Suns dosegel 42 točk in odigral ključno vlogo pri zmagi Dallasa z izidom 120:113.

Luka Dončić Odgovor in pol Šport Ko je Luka jezen, se zgodi to!

Trener sonc Monty Williams, ki je v moštvu iz Arizone nasledil nekdanjega slovenskega selektorja Igorja Kokoškova, po porazu, tretjemu zapored in desetemu v sezoni za Phoenix, ni skrival, da ga je igra prvega zvezdnika Dallasa spravljala v obup.

Prepričan je, da bo potrebno 20-letnika kmalu umestiti v elitno skupino igralcev, ki razpolagajo s toliko kvalitete, da jim niti najboljši obrambni igralci lige ne morejo priti do živega.

goran dragić dwayne wade "Kaj se dogaja?" Šport Zvezdnik, ki je igral z Dragićem, se je obregnil ob Dončića

"Težko vam povem karkoli novega. Res je odličen košarkar. Kako ga sploh opisati? Vsestranski, velik, vedno na pravem mestu," je o Slovencu povedal Williams.

Dodal je, da Dončić vztrajno trka na vrata NBA elite. "Najboljši košarkarji v ligi so tisti, ki se znajo zoperstaviti vsaki obrambi in opravijo svojo nalogo, čeprav branilci poznajo vsak njihov korak. Luka se približuje tej kategoriji. Nismo več presenečeni nad tem, kar počne." 

"Njegove številke so še naprej kot iz videoigrice. Če bi imel lase, bi si jih populil. Fantastičen košarkar," je pristavil 48-letni ameriški strateg.

luka dončić Video Šport Dončić dobil po nosu, tako jim je vrnil

monty williams | Avtor: Print Screen Print Screen

luka dončić Šampion Šport Dončić: "Pretvarjal sem se, kot da se ni nič zgodilo."

Komentarjev 1
  • kuki11 15:06 30.november 2019.

    Res je užitek gledati tega, nezemeljskega igralca. Jooooj, kaj dela.