Šport > Košarka
425 ogledov

Sredi Dalmacije sta se stepla Srba

KK Split KK Zadar pretep PrtSc
V finalni seriji hrvaškega državnega prvenstva je prišlo do incidenta.

Po slovenskem se končuje tudi hrvaško košarkarsko državno prvenstvo. V finalu, ki se igra na tri dobljene tekme, se borijo igralci Zadra in Splita.

Po dveh uspešnih nastopih v domači dvorani je Zadar skušal zaključiti posel v gosteh, a je tretjo tekmo izgubil po podaljšku (83:75).

luka dončić Frustriran Šport Dončić od jeze tepel samega sebe

V športnem centru Gripe se je zaiskrilo v drugi četrtini. Iz neznanega razloga sta se sprla krilni igralec Splita Marko Luković in krilni igralec Zadra Aleksandar Bursać. Gre za srbska košarkarja na delu v Dalmaciji.

Luković je agresivno pristopil do Bursaća, prišlo je do stika z glavama, padlo je tudi nekaj udarcev, vse skupaj pa se je končalo z izključitvijo obeh vročekrvnežev. Bursać je ob odhodu iz dvorane dobil še "porcijo" žalitev s strani domačega občinstva.

KK Split KK Zadar pretep | Avtor: 24sata 24sata

Za Split je slovenski košarkar Blaž Mesiček v petindvajsetih minutah na parketu v statistiko vpisal pet točk, pet skokov in dve asistenci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK Split (@kksplit_)

Tudi četrta tekma finalne serije bo odigrana v Splitu, odvila se bo v sredo. Morebitno peto srečanje bo v Zadru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice