Šport > Košarka
12 ogledov

Smodiš ima aritmijo srca

Žurnal24 main
Krilni center moskovskega CSKA in slovenske košarkarske reprezentance Matjaž Smodiš mora teden dni počivati zaradi težav s srcem. Trener Dimitrij Šakulin: "Matjaž ima srčno aritmijo."

Kot da Matjaž Smodiš lani in predlani še ne bi imel dovolj težav z zdravjem, so se nanj zgrnile še nove, tokrat s srcem, ki so se pojavile po tekmi s St. Peterburgom. Zdravniki so mu predpisali enotedenski počitek, nato pa bodo opravili podrobnejše preiskave, ki bodo pokazale, kdaj se lahko vrne na parket.

"V ponedeljek so na zdravniškem pregledu pri Smodišu ugotovili srčno aritmijo,"
je za agencijo P-sport dejal trener CSKA Dmitrij Šakulin in dodal: "Razlogov za strah ni. Zdravniki so Matjažu predpisali teden dni mirovanja, sledijo podrobnejši pregledi, nato pa bo znanega več." CSKA ima to sezono veliko smole: še vedno so namreč poškodovani tudi Saša Kaun, Viktor Hrjapa in J. R. Holden. Spomnimo, Moskovčani so zasedli zadnje mesto v Olimpijini skupini D v Evroligi. Kasneje je odšel trenerski dvojec Duško Vujošević-Sašo Filipovski. Eno od treh zmag so dosegli ravno proti Ljubljančanom. Smodiš je v 10 evroligaških tekmah povprečno dosegel 6,8 točke in 2,7 skoka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.