Šport > Košarka
13 ogledov

Rašo v Indiano

Nesterović tokrat ni dobil priložnosti za igro pod obročema. Foto: AFP Žurnal24 main
Kapetan slovenske reprezentance Rašo Nesterovič je na pragu novega kluba. Ameriški mediji napovedujejo menjavo več igralcev med Indiano in Torontom, med njimi se je znašel tudi Rašo.
 

Preberite še ...

Napoved nabora v ligi NBA

Rašo Nesterovič, ki se trenutno vneto pripravlja na kvalifikacijski turnir za OI , bo očitno zamenjal klub. Indiana in Toronto sta se namreč dogovorila, da bo v Kanado odšel Jermaine O'Neal, v nasprotno smer pa se odpravljajo branilec T. J. Ford, naš Nesterovič  in 17. izbor drafta. Poleg omenjenih prestopov bo Toronto dobil še 41. izbor na draftu, za Indiano pa bo po novem igral krilni igralec Maceo Baston.

O'Neal je šestkratni udeleženec tekme All Stars, v pretekli sezoni pa je v 42 odigranih tekmah dosegel povprečno 13,6 točke in 6,7 skoka. V novem klubu bo prihodnjo sezono zaslužil 21 milijonov dolarjev, v sezoni 2009/10 pa še dva več. Nesteroviču so statistiki v prejšnji sezoni, ko je izpadel iz prve peterke Toronta, zabeležili povprečno 7,8 točke in 4,8 skoka. Naj spomnimo, da je pred nekaj sezonami v dresu Indiana Pacersov že nastopal slovenski center Primož Brezec.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.