Šport > Košarka
2927 ogledov

Pojavil se je video: po porazu z Grčijo zapele pesti, tekla je tudi kri

Šarić v pretepu X
Hrvaško javnost pretresa škandal, v katerega sta bila vpletena košarkarja hrvaške reprezentance Ivica Zubac in Dario Šarić.

Po končani akciji hrvaške reprezentance – v finalu kvalifikacijskega turnirja v Pireju so Hrvati izgubili z Grki in ostali brez olimpijske vozovnice – so reprezentanti dobili prosto, nekateri pa so se odločili, da bodo dopust začeli kar v Grčiji. 

Zvezdnika hrvaške reprezentance Dario Šarić in Ivica Zubac pa sta po porazu zakuhala škandal, saj sta se znašla sredi pretepa v enem od nočnih klubov v Atenah – zgodilo naj bi se v ponedeljek zgodaj zjutraj okoli 5.30, poročajo grški mediji. Kot še navajajo, naj bi se košarkarja sprva zapletla v verbalni spopad z domačini, ki je nato prerasel v pretep, kasneje pa naj bi se zapletla še z redarji oz. varnostniki.

Kasneje so Zubca opazili na ulici pred klubom, s slike oz. posnetka je razvidno, da ima okrvavljeno koleno. Še huje jo je skupil Šarić, ki ga je eden od domačinov z rokoborskim prijemom za vrat spravil na tla, nekaj sekund naj bi obležal celo brez zavesti, danes poročajo grški mediji. Košarkarja naj bi jo sicer na koncu odnesla "le" z nekaj praskami in modricami, še poročajo.

Z videoposnetka, ki ga je z javnostjo delil ameriški portal TMZ Sports, je razvidno, da se je prvi z nekom sprl Zubac, nato pa je vse skupaj hitro eskaliralo v pretep, v katerem naj bi sicer sodeloval tudi hrvaški nogometaš Tin Jedvaj, ki igra za Panathinaikos. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.