Šport > Košarka
5088 ogledov

Nowitzki zavrnil edinstveno priložnost

dončić nowitzki Reševalni pas/Twitter
Legendarni košarkar Dallas Mavericks je moral razočarati svojega dobrega prijatelja.

Dvakratni MVP lige NBA Steve Nash bo v prihajajoči sezoni vodil moštvo Brooklyn Nets, kjer mu bo ob zvezdnikih Kevinu Durantu in Kyrieju Irvingu na razpolago tudi solidna podporna zasedba, s katero bi lahko mešal štrene v vzhodni konferenci.

Nash, nekdanji košarkar Dallasa (1998-2004), se je za pomoč obrnil na Dirka Nowitzkega, kateremu je ponudil mesto pomočnika trenerja. A nedavno upokojeni nemši košarkar, ki je v NBA uvajal Luko Dončića, je moral ponudbo spoštljivo zavrniti.

Luka Dončić Mavs Pacers NBA prvaki Šport Začenja se snubljenje Dončića: "Luka, pridruži se nam"

"Prvič nisem prepričan, če bi lahko takšno delo opravljal kjerkoli drugje kot v Dallasu," je glavni razlog za odločitev povzel Nowitzki. "In pa drugič, trenutek res ni pravi. Rad preživljam čas s svojo družino. Trenutno sem z mislimi tako daleč od košarke, da nisem niti razmišljal," je dodal.

Nowitzki in Nash sta dobra prijatelja. Skupaj sta šest let navduševala v Dallasu, preden se je Nash leta 2004 preselil v Phoenix, kjer je bil v veliko pomoč svoji kasnejši menjavi Goranu Dragiću.

porzingis dončić Pošastno Šport Bomba! Dončiću želijo pripeljati najboljšega na svetu

dirk nowitzki | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.