Šport > Košarka
258 ogledov

NBA zvezdnik se je upokojil ... še drugič

san antonio spurs lamarcus aldridge Profimedias
Tokrat je slovo dokončno.

Ameriški košarkar LaMarcus Aldridge je še drugič objavil svoj odhod v pokoj. Ta naj bi bil tokrat dokončen. Sedemkratni udeleženec tekme zvezd se za razliko od januarja 2021, ko se je zaradi težav s srcem poslovil prvič, tokrat res ne namerava vrniti na igrišča, poroča spletna stran NBA.com.

Košarkar je v ligi NBA preživel 16 let, zadnjo tekmo pa je odigral v dresu Brooklyna, za katerega je lani zbral 47 tekem in v povprečju dosegal 12,9 točke ter zbral 5,5 skoka.

"Moja kariera je bila lepa vožnja, res sem užival v vsaki minuti. Hvaležen sem za čudovite spomine," je med drugim zapisal v poslovilnem sporočilu.

V NBA je prišel iz univerze Teksas, v svoji karieri pa je poleg Brooklyna igral še za Portland in San Antonio. V ligi je odigral 1076 tekem, dosegel povprečno 19,1 točke in zbral 8,1 skoka. Naslov prvaka lige je ostala neizpolnjena želja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice