Šport > Košarka
4446 ogledov

Tvorec slovenske pravljice pred vrati nove NBA ekipe

igor kokoškov Epa Kokoškov s pokalom za naslov evropskega prvaka.
Nekdanji slovenski košarkarski selektor Igor Kokoškov, ki je bil nedavno odpuščen s strani NBA ekipe Phoenix Suns, naj bi si ekspresno našel novo službo. Bil naj bi tik pred podpisom z Memphis Grizzlies.

Priznani srbski košarkarski strokovnjak Igor Kokoškov, ki je z zlatimi črkami zapisan v zgodovino slovenske košrake, naj bi po poročanju ameriških medijev kljub odpovedi, ki jo je prejel s strani Phoenix Suns, nadaljeval s svojo NBA kariero. 

Igor Kokoškov NBA Šport Junak slovenske pravljice dobil nogo

Po poročanju slovitega ESPN-a naj bi prvi evropski glavni trener v zgodovini lige NBA že opravil razgovor z vodstvom Memphis Grizzlies ter naj bi bil glavni favorit izmed kandidatov, ki so se znašli v ožjem izboru kluba.

Sedeminštiridesetletni strokovnjak, ki je brez kluba ostal prejšnji mesec po zgolj eni sezoni za krmilom Sonc iz Phoenixa, naj bi se za mesto glavnega trenerja Memphisa boril z aktualnim trenerjem Žalgirisa in nekdanjim košarkarjem Uniona Olimpije, Šarunasom Jasikevičiusom ter pomočnikoma pri Utah Jazz, Alexom Jensenom, in Golden State Warriors, Jarronom Collinsonom.

igor kokoškov Zarota Šport Kokoškov obsojen na propad od samega začetka igor kokoškov Ozadje Šport Kar so si igralci mislili o Kokoškovu, pove zelo veliko

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.