Šport > Košarka
7 ogledov

Nachbar spet blestel

Boštjan Nachbar je spet blestel. Žurnal24 main
V košarkarski ligi NBA potekajo še zadnje pripravljalne tekme pred pričetkom nove sezone - začne se 30. oktobra. Na eni od njih se je tokrat spet izkazal Boštjan Nachbar.
 

Liga NBA

New Jersey : Boston 82:71
Miami : San Antonio 87:104
Minnesota : Indiana 95:106
Houston : Memphis 107:109**
Dallas : Chicago 96:88
Denver : Milwaukee 114:102
Los Angeles Lakers : Utah 81:102
Seattle : Golden State 122:126*
* po podaljšku
** po dveh podaljških

Boštjan Nachbar je prijateljsko tekmo med ekipama New Jersey Nets in Boston Celtics začel s klopi, minutažo, ki mu jo je zaupal trener, pa je odlično izkoristil. S 15 točkami (met za dve 3:8, met za tri 1:2) in sedmimi skoki v 30 minutah je bil najboljši strelec in skakalec v domači ekipi. Ob Nachbarju se je strelsko izkazal še Antoine Wright (14 točk), Mrežice pa so oslabljene Celticse – trener Doc Rivers na parket ni želel poslati Kevina Garnetta, Paula Piercea in Raya Allena – vendarle premagale z 82:71. Večji del tekme je bil sicer izenačen, odločilna pa je bila zadnja četrtina. "Najboljši trije igralci Bostona so tokrat počivali, kar nam pravi, da nam še malo manjka,“ je po tekmi povedal trener Mrežic Lawrence Frank. "Vseeno pa nočem zmanjševati truda košarkarjev na igrišču v zadnji četrtini. Boki nas je vodil, Antoine pa se je zelo trudil.“

San Antonio Bena Udriha je v torek zvečer gostoval na Floridi, Ostroge pa so brez težav premagale s 104: 87 domači Miami Heat. Manj uspešen je bil tokrat Saša Vujačić (6 točk, 3 skoki) z Los Angelesom. Jezerniki so morali priznati premoč Utah Jazz, ti so bili boljši s 102:81.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.