Šport > Košarka
482 ogledov

Dragićev prijatelj zmenkuje s svetovno znano pevko

dragić butler Epa
Po pisanju ameriških tabloidov se je med košarkarjem Miami Heat in slavno pevko razvija ljubezenska romanca.

Kariera Jimmyja Butlerja, zvezdnika vročice, katero je v floridskem mehučku popeljal do finala lige NBA, je od prestopa k Miami Heat v strmem vzponu, lepe stvari pa se mu dogajajo tudi v zasebnem življenju.

Enaintridesetletnik, ki si bo tudi v prihajajoči sezoni delil slačilnico z Goranom Dragićem, po novem prijateljuje z eno najbolj priljubljenih ameriških pevk Seleno Gomez.

selena gomez | Avtor: Epa Epa
Zvezdniški parček, ki govoric za zdaj še ni komentiral, so opazili med večerjo v neki newyorški restavraciji.

Neimenovani vir je za Eonline.com povedal, da Butler in Gomezova prijateljujeta že nekaj časa, vendar se iz njune zveze ni razvilo še nič resnega.

"Nekajkrat sta se družila med njenim obiskom v New Yorku. Jimmy jo je povabil na večerjo in imela ste se zelo lepo. Imata povsem nezavezujoč odnos. Selena je pripravljena počakati, kako se bodo stvari razvijale," je povedal vir.

Butler je sicer znan po tem, da svojega zasebnega žilvjenja ne mara deliti z mediji, kar pa bo v zvezi s slavno pevko, kateri so v preteklosti dvorili Justin Bieber, Orlando Bloom in Taylor Lautner, težko izvedljivo.

Gomezova sicer velja za eno najbolj priljubljenih zvezdnic na družbenih omrežjih. Leta 2018 je postala prva znana osebnost, ki ji je na Instagramu sledilo več kot 100 milijonov ljudi. Do danes je število sledilcev podvojila, kar pa jo na lestvici uvršča na šesto mesto.

Najbolj priljubljena znana osebnost na svetu ostaja Cristiano Ronaldo z 241 milijoni sledilcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice