Šport > Košarka
15116 ogledov

Dončić in ostale NBA zvezde vendarle na slovenski televiziji!

Luka Dončić Profimedia
Po nejasnosti glede pravice do prenosov najmočnejše košarkarske lige, je padla odločitev.

Sezono NBA 2019/20 bo moč spremljati na televiziji TV3, ki je odkupila pravice za to tekmovanje. Omenjeni medij bo tako razširil svojo športno ponudbo, potem ko že ima pravice do prenosov dirk formule 1 in regionalne košarkarske lige ABA.

luka dončić Z njim ni šale Šport Dončić: "Jutri hočem svoj denar!"

Lastnica pravic za NBA v Sloveniji je sicer Arena Sport, ki pa v naši državi, vsaj zaenkrat, nima svojih televizijskih kanalov.

Srbska mreža se je v luči razmer odločila, da pravice za letošnjo NBA sezono proda TV3. Ta bo tako predvajala srečanja v tekmovanju, v katerem se bodo udejstvovali Luka Dončić, Goran Dragić in Vlatko Čančar.

Goran Dragić Nova pravila Šport Trener degradiral Dragića, v tej vlogi ni bil že osem let: "Težko je..."

TV3 je v noči na sredo po srednjeevropskem času že prenašala uvodni tekmi sezone Toronto Raptors - New Orleans Pelicans in Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers.

Kawhi Leonard LeBron James Clippers Lakers Video Šport Uvod z glamuroznim mestnim derbijem, prvaki slavili

Za ostale tekme rednega dela in končnice še ni natančnega sporeda prenosov. Do letos je bil lastnik pravic za prenose NBA tekem v Sloveniji Sport Klub.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice