Šport > Košarka
614 ogledov

Če odpove še kakšen zvezdnik, lahko zaigra Popovich! Pri 70 še vedno obvlada!

Gregg Popovich Profimedia
Neverjetno število zvezdnikov lige NBA je odpovedalo svoj nastop za reprezentanco ZDA na prihajajočem Svetovnem prvenstvu na Kitajskem. Toda Američani so lahko brez strahu! Če bo potrebno, lahko zaigra tudi 70-letni selektor Gregg Poppovich, ki je dokazal, da še ni za staro šaro.

"Na poziciji branilca, visok 186 centimetrov, iz Srbije," je Donovan Mitchell, eden največjih zvezdnikov trenutne postave reprezentance ZDA, pokomentiral poteze svojega selektorja, Gregga Popovicha. 70-letni košarkarski trener je namreč med pavzo na treningu v svoje roke vzel košarkarsko žogo ter dokazal, da še vedno zna rokovati z njo, kljub temu, da so igralski dnevi že daleč za njim (nikoli ni profesionalno igral košarke, bil pa je kapetan košarkarske ekipe Ameriških zračnih sil op. p.).

Glede na to, da so mu nastop odpovedali praktično vsi največji zvezdniki lige (z izjemo Kembe Walkerja), niti ni tako slaba ideja, da legendarni "Pop" malce potrenira, saj bi se v primeru kakšne nove poškodbe ali odpovedi slej ko prej lahko znašel na reprezentančnem spisku. To se seveda ne bo zgodilo, toda za svoja leta je ta legendarni strokovnjak še vedno v odlični formi.

Kemba Wsalker Blamaža pred SP Šport Zvezdnike NBA v desetih minutah nadigrali igralci razvojne lige steph curry klay thompson SP Šport Reprezentanca ZDA močno oslabljena
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.