Šport > Košarka
1259 ogledov

Če bi pogled ubijal, bi moral Čančar v zapor

čančar
1/2
Print Screen
Slovenski košarkar se med poletnimi pripravami mudi v Denverju.

Vlatko Čančar je sredi priprav za drugi nastop v poletni NBA ligi. 22-letnega slovenskega reprezentanca je leta 2017 kot 49. na naboru izbralo moštvo Denver Nuggets, za katero je nato odigral nekaj tekem v Las Vegasu.

Čančar je trenutno sicer član španske ekipe CB Miraflores, a še vedno zasleduje svoje ambicije o selitvi v najmočnejšo košarkarsko ligo na svetu, kjer bi se lahko pridružil Luki Dončiću in Goranu Dragiću.

Po spletu je v teh dneh zaokrožil zabaven posnetek s treninga Denver Nuggets, v katerem je glavno vlogo odigral slovenski krilni košarkar.

Čančar je v nekem trenutku mislil, da mu je član strokovnega štaba želel seči v roko, a se je izkazalo, da je imel trener drugačne namene.

Čančarjeva roka je tako zamahnila v prazno, trenerju, ki ga je zignoriral, pa je nato namenil predirljiv pogled, ki je nasmejal vodilne pri Denverju.

"Ta pogled," so pripisali posnetku, ki je postal hit na družbenih omrežjih.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Tudi slovenski košarkar se je znal pošaliti na svoj račun. "Skrivnostni stisk roke," je komentiral zabavni posnetek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.