Šport > Kolesarstvo
12172 ogledov

Velik talent prekinja kariero, ker se bori z depresijo

Leo Hayter Profimedia
Žalostna zgodba britanskega upa.

Leo Hayter, predlanski zmagovalec Gira za kolesarje do 23 let in v isti kategoriji tudi dobitnik bronaste kolajne v vožnji na čas s svetovnega prvenstva leta 2022, prekinja svojo profesionalno kariero. Bori se z depresijo. 

Leo, brat Ethana Hayterja, se je tako odpovedal zadnjemu letu pogodbe, ki jo ima sklenjeno z moštvom Ineos Grenadiers. 

"Lep pozdrav. Veliko vas je opazilo, da sem bil v tem letu znova odsoten," je na začetku sporočila za javnost, ki ga je objavil na socialnih omrežjih, zapisal 23-letni kolesar. 

"Ne bom se spuščal v podrobnosti, ampak težave imam že nekaj let. Lani so pri meni odkrili depresivnost in čeprav so se simptom na začetku izboljšali, sem se nato znova znašel v težkem položaju. To leto sem se zlomil in že kar nekaj časa ne treniram ali tekmujem. Zelo malo verjetno je, da se bom v tem letu vrnil v profesionalno kolesarstvo. Zaradi tega moje nadaljevanje zgodbe z ekipo Ineos Grenadiers ni realno," je še zapisal nadarjeni kolesar.

Leo Hayter | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 3
  • dare326 19:55 17.avgust 2024.

    Mesna dieta oz carnivore diet zmanjša ali odpravi depresijo, anksioznost, izboljša kognitivne sposobnosti, psoriaza izgine. Za večino sodobnih bolezni je kriva slaba prehrana, preveč ogljikovih hidratov, ki je pravzaprav hrana za reveže. Ni lakote, zaradi sladkorja delaš kot norc 40 ...prikaži več let, plačuješ za soc zavarovanje, ker boš po 60 letu zbolel zaradi slabe prehrane in te bodo zdravili s tvojim denarjem za račun lastnikov farmacevtskih podjetij, ki so slučajno tudi lastniki industrije hrane.

  • Antivaxer 10:52 17.avgust 2024.

    Baje da cca ¼ mladih trpi za depresijo, predvsem baje zaradi plandemije, ki je bila res dobro koordinirana... Vir je jasno, fb😊

Sorodne novice