Šport
10 ogledov

Ivanovićeva ugnala Kuznjecovo

Ana Ivanović je na turnirjih za grand slam dvakrat igrala v finalu, a ostaja še Žurnal24 main
V zadnjem torkovem dvoboju na sklepnem ženskem teniškem turnirju sezone v Madridu je Srbkinja Ana Ivanović v rdeči skupini premagala Rusinjo Svetlano Kuznjecovo v treh nizih, in sicer s 6:1, 4:6 in 7:5.
 

Madrid, sklepni turnir (WTA)

Rumena skupina
J.Henin (BEL) : A. Čakvetadze (RUS) 6:1, 7:6 (4)
Rdeča skupina
M.Šarapova (RUS) : D. Hantuchova (SLK) 6:4, 7:5
A. Ivanović (SRB) : S. Kuznjecova (RUS) 6:1, 4:6, 7:5

Že v torek so bili odigrani trije dvoboji. Belgijka Justine Henin je dosegla prvo zmago v rumeni skupini. Branilka naslova in prva igralka s teniške lestvice WTA je na turnirju, vrednem tri milijone ameriških dolarjev, s 6:1 in 7:6 (4) premagala debitantko v tem tekmovanju, Rusinjo Ano Čakvetadze. Heninova se bo v nadaljevanju pomerila s Srbkinjo Jeleno Janković in Američanko Sereno Williams. Prvo zmago v rdeči skupini pa je zabeležila tudi Rusinja Marija Šarapova, ki je bila s 6:4 in 7:5 boljša od Slovakinje Daniele Hantuchove. Najboljši igralki iz obeh skupin bosta v soboto nastopili v polfinalu, finale pa bo na sporedu v nedeljo ob 16. uri.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.