Šport
25 ogledov

"Isildur1" ugnal tudi Palmerja

(Foto: Pokerplayer.co.uk) Žurnal24 main
Viktor "Isildur1" Blom je v izzivu SuperStar Showdown premagal tudi Scotta "URnotINdangr" Palmerja in mu pobral 66.607 ameriških dolarjev.

Prejšnjo nedeljo je v prvem od dveh 2.500 iger dolgih izzivov SuperStar Showdown Scott "URnotINdangr" Palmer od Viktorja "Isildur1" Bloma pobral 5.425 dolarjev.

To nedeljo pa se je dvojica vrnila za virtualne mize, da bi dokončala še drugi del svojega dvoboja. Štiri ure in pol pozneje je skupni zmagovalec ponovno postal Isildur1, ki je od Palmerja tokrat pobral 66.607 dolarjev.

Skupaj je Isildur1 tako do zdaj zmagal šest od sedmih SuperStar Showdown dvobojev, poleg Palmerja so bile njegove žrtve še Tony G, Daniel "jungleman12" Cates, Eugene Katchalov, Attila "DodgyFish72" Gulcsik in Daniel Negreanu.

V drugem dvoboju s Palmerjem je Isildurju v samo 60 igrah uspelo izenačiti izgube od prejšnjega tedna in celo povesti za 5.425 dolarjev. Ključna pri tem je bila igra, v kateri je pospravil 21.600 dolarjev vreden pot s full housem na flopu proti Palmerjevi lestvici, ki jo je ta sestavil na riverju.

Zatem je Isildur uspešno nadaljeval in počasi večal razliko med seboj in Palmerjem, vendar se je okrog 400. igre njegovo vodstvo zmanjšalo na 8.175 dolarjev, ko sta na eni od miz igralca na flopu {5-Spades}{4-Spades}{3-Spades} v igro spravila vse žetone. Isildur je v roki držal {q-Spades}{q-Clubs}, Urnotindangr pa je imel {a-Spades}{10-Clubs}. Na riverju je padel pik, ki Urnotindangrju prinesel 22.500 dolarjev vreden pot. Kljub izgubi pa se Isildur1 ni pustil motiti, ampak je tekom dvoboja vse svoje žetone v igro spravil še devetkrat, in bil v prihodnje veliko bolj srečno roko, saj je dobil prav vse sledeče all-in igre. Tako si je v nekaj več kot 80 minutah priigral vodstvo 60.825 dolarjev.

Po 1.166 igrah je Blomovo vodstvo doseglo že 69.400 dolarjev, nakar se je prekinila njegova domača internetna povezava. Sledil je 45 minut dolg odmor, med katerim se je Blom prestavil v bližnji hotel.

Tudi po odmoru je Isildur1 nadaljeval, kjer je končal, svoje vodstvo je uspel povišati na 105.582 dolarjev, potem pa je Scott "URnotINdangr" Palmer v igri številka 2.129 pospravil 33.500 dolarjev vreden pot, ko se je na riverju njegov "pocket" par kraljic uspel izboljšati proti Blomovoma dvema paroma na flopu.

Za razliko od prejšnjega tedna pa Urnotindangrju popolni preobrat ni uspel, je pa vsaj izgube zmanjšal na 66.607 dolarjev oziroma na skupaj 61.182 dolarjev v dveh dvobojih in pet tisoč igrah.

Naslednjo nedeljo se lahko oboževalci Superstar Showdown dvobojev veselijo spopada med Blomom in švedskim zvezdnikom ter internetnim kvalifikantom z nadimkom Mastermixus, ki bo poskusil Bloma premagati na limitu $5/$10. Po pravilih kvalifikacij bo Mastermixus dobil 15 tisoč dolarjev za igro z zvezdnikom in bo smel obdržati ves denar, ki ga bo še imel pred seboj po koncu 2.500 iger dolgega dvoboja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.