Šport
0 ogledov

Hoag na blejski klopi

Autocommerce_ACHVolley_BOBO - main Žurnal24 main
Odbojkarje ACH Volleya bo v novi sezoni vodil Kanadčan Glenn Hoag. Gre za strokovnjaka z izjemno bogatimi trenerskimi izkušnjami, ki je za svoje delo prejel številne nagrade in priznanja.
Glenn Hoag je v osemdesetih letih minulega stoletja kalil kot izvrsten srednji bloker v številnih klubih Severne, Srednje in Južne Amerike ter Evrope. Kot trener je na stari celini zaslovel predvsem z moštvom Paris Volley. Skupaj s to ekipo se je zapisal v zgodovino francoske odbojke zlasti v sezonah 1999/2000 in 2000/01, ko je osvojila vse možne evropske naslove, vključno z naslovom Lige prvakov.

Hoag je bil tudi trener francoske reprezentance, njegovo delo z mladimi na kanadski univerzi in zajeten seznam svetovalnih funkcij pa priča o tem, da v Slovenijo prihaja trener, ki daje velik poudarek na razvoj igralcev in moštva. Hoag je že nekaj let selektor in trener moške kanadske odbojkarske reprezentance. Novi glavni trener se bo moštvu ACH Volleya pridružil avgusta, v minuli sezoni slovenski državni in pokalni prvak ter zmagovalec srednjeevropske lige pa je z njim podpisal pogodbo za dobo dveh let. Njegov pomočnik bo Radovan Gačić.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.