Šport
18 ogledov

Harmandić vsaj dve leti v Velenju

Adnan Harmandić (v sredini) bo v prihodnje branil barve Gorenja. Žurnal24 main
Slovenski rokometni prvoligaš Gorenje je poiskal prvo okrepitev za prihodnjo sezono. Vsaj do leta 2010 se mu bo pridružil 24-letni organizator igre Adnan Harmandić.

Slovenski rokometni prvoligaš Gorenje iz Velenja je poiskal prvo okrepitev za prihodnje sezone. Po koncu sezone 2007/08 se bo Gorenju vsaj do leta 2010 (z možnostjo podaljšanja še za eno leto) pridružil 24-letni organizator igre Adnan Harmandić, so sporočili iz kluba. Harmandić (190 centimetrov, 90 kilogramov), ki sta ga v svojih vrstah želela tudi nemška Magdeburg in Melsungen, je trenutno član sarajevske Bosne.

Slovenski podprvaki so Harmandića spremljali že, ko je bil pomemben član Izviđača iz Ljubuškega, ki je v sezoni 2005/06 v četrtfinalu pokala pokalnih zmagovalcev izločil Gorenje. V Šaleško dolino bo prišel predvidoma pred začetkom naslednje sezone, še vedno pa obstaja možnost, da bi velenjski dres oblekel že januarja. V tem primeru bi prvak Bosne in Hercegovine nekaj iztržil tudi na račun odškodnine.

Harmandić bo že v nedeljo odigral tekmo proti svojemu prihodnjemu klubu. Bo zaradi sklenjenega dogovora tekma nekaj posebnega? "Sem še vedno član Bosne Sarajevo in naredil bom vse, kar je v moji moči, da premagamo Gorenje. V tem trenutku je zame najbolj pomembno, da si povrnem zaupanje v svoje sposobnosti in dvignem samozavest ter se s tem vrnem v optimalno formo. Prvi korak na tej poti pa bi bila seveda zmaga proti Gorenju," pravi Harmandić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.