Šport
455 ogledov

Goreč navijač udaril po Đokoviću: "Kaj pa govoriš?"

novak đoković Epa
Vojni zločinec je med gostovanjem na srbski televiziji ostro napadel Novaka Đokovića.

Najboljši tenisač na svetu Novak Đoković se je znašel na udaru kritik obsojenega vojnega zločinca Dragana Vasiljkovića, nekdanjega poveljnika srbskih uporniških enot na Hrvaškem, bolj znanega pod nazivom Kapetan Dragan. Ta je srbskega zvezdnika kritiziral zaradi odkritega simpatiziranja s Hrvati.

Novak Đoković O izključitvi Šport Novak prvič o incidentu: "Ne morem obljubiti, da tega ne bom ponovil..."

Znano je, da je Đokovićeva mati Hrvatica in da ima Novak zelo dobre odnosi s hrvaškimi kolegi Nikolo Pilčićem, Marinom Čilićem in Borno Ćorićem, že dlje časa pa sodeluje tudi z enim največjih hrvaških tenisačev vseh časov Goranom Ivaniševićem

Nedavno je Hrvaško, o kateri vedno govori z izbranimi besedami, obiskal v okviru dobrodelnega turnirja Adria Tour. Javno podporo je Hrvatom izrekel tudi pred finalom svetovnega prvenstva v nogometu leta 2018 v Rusiji, kar je v Srbiji naletelo na mešane odzive.

Dragan Vasiljković | Avtor: Epa Epa
"Ta nacistična oblast še vedno muči Srbe v zaporih po metodah iz Guantanama, potem pa se pojavi nek Đoković in govori, da je Hrvaška čudovita država," je dejal Vasiljković, sicer znan kot velik navijač prvega igralca sveta, kateremu je med prestajanjem trinajstinpolletne zaporne kazni poslal tudi več pisem.

Đoković po diskvalifiakciji na OP ZDA sezono nadaljuje v Rimu, kjer je na sporedu prvi pšečeni masters koronavirusne sezone. V večnem mestu se na igrišča vrača tudi "kralj peska" Rafael Nadal, ki ima po zmagi Dominica Thiema v New Yorku na lestvici samo še 725 točk prednosti pred Avstrijcem.

Novak Đoković PR-ovski bebakl Šport "Bolj kot dejanje, me je pri Đokoviću zmotilo nekaj drugega" novak đoković Incident Šport Slovenski odgovor besnim Srbom: "Govorite, kar hočete"
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.