Šport > Euro 2024
6736 ogledov

Privrženci naslednjih tekmecev Slovenije so se grdo poigrali z navijačem

Angleški navijači X
Nogomet piše takšne in drugače zgodbe. Če so tiste na igrišču med Eurom 2024 vidne širši javnosti, pa so navijaške prigode običajno skrite širši množici. A ne, ko nekdo dogodek posname in ga prilepi na splet.

Nesrečni angleški navijač je postal eden najbolj gledanih videov z Eura 2024, potem ko si ga je privoščila preostala skupina angleških navijačev.

Zgodilo se je v Frankfurtu, včeraj, ko je eden od navijačev očitno pregloboko pogledal v pivske steklenice in nato povsem omagal. Želja po spancu je bila premočna, kar so izkoristili preostali navijači, ki so mu delali družbo v tistem trenutku. In to kako? Na glavo so mu postavili plastični kozarec piva in preizkušali ravnotežne sposobnosti nesrečnikove glave. 

In resnici na ljubo so se morali navijači precej potruditi – beri doliti kar nekaj piva –, da so dočakali tisto, kar je bil njihov cilj. Razlitje piva po navijačevi glavi. Ni kaj, večina se je zabavala, zagotovo pa se nesrečnik, ki ga danes najverjetneje že tako ali tako pošteno boli glava, ni. Neokusno ali pač?

Z angleškimi navijači se bodo kmalu srečali tudi slovenski, saj reprezentanci Anglije in Slovenije 25. junija v Kölnu čaka odločilni obračun za končno razvrstitev v skupini C. Tekma bo ob 21. uri, prav tako tekma med Srbijo in Dansko. Anglija ima po dveh krogih na svojem kontu 4 točke, Danska in Slovenija po 2, Srbija je zadnja z 1 točko. Vse reprezentance še imajo možnosti napredovanja iz skupine, Anglija pa si je to že zagotovila.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Kolr 15:26 21.junij 2024.

    Ce mas take prjatle ne rabis sovraznikov

  • Enzgg4 13:47 21.junij 2024.

    A to je vredno objave??? Res so teli brezplačni "novičarski" portali en kup smeti. 2% resnega štofa, ostalo je thrash.