Šport
44649 ogledov

Dončićeva izbranka zažgala splet z vročo fotografijo

luka dončić anamaria goltes Instagram
Boljša polovica košarkarskega zvezdnika Luke Dončića se vse bolj uveljavlja na manekenski sceni.

Med evropskim prvenstvom v košarki, na katerem se je širši športni javnost v zelo lepi luči predstavil slovenski reprezentant Luka Dončić, je bila medijske pozornosti deležna tudi njegova izbranka Anamaria Goltes. 

Magazin Spoznajte dekle Luke Dončića

Simpatična mladenka se poleg študija ukvarja z manekenstvom, pri čemer jo podpira tudi 18-letni član Real Madrida. "Komaj čakam, da postaneš najboljši/najlepši model na svetu. Adriana Lima. pazi se! Hahaha. Šalo na stran...izgledaš fenomenalno," je pred časom pripisal eni od njenih objav na Instagramu.

anamarija goltes Magazin S tem vzdevkom je Dončićevo dekle označilo njuno zvezo Luka Dončić Slovenija Latvija EuroBasket 2017 NBA Šport Američani izračunali, kje bo igral Luka Dončić

Anamaria se je nedavno pridružila seznamu ambasadork podjetja Lisca, za katerega je že posnela nekaj vročih fotografij. Utrinek s snemanja je delila tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih in požela zelo pozitivne odzive.

Dončićeva izbranka pa ni edina prepoznavna ambasadorka blagovne znamke Lisca. Pred nekaj tedni se je za poslovno sodelovanje s konfekcijskim podjetjem dogovorila tudi najboljša slovenska slalomistka Ana Bucik.

Komentarjev 4
  • ljubodoma 20:42 18.november 2017.

    komunizem nam je vsem v pogubo ! kakšno sranje je ta žurnal; ni čudno, da je crknu ?

  • porko2 19:51 18.november 2017.

    Ma kaj to so šestdeseta leta?

  • Skippy 18:58 18.november 2017.

    Zažgala? Ta fotka je podpovprečna, še te gate ji ne pašejo. Vsaka njena druga slika na instagramu je boljša.

Sorodne novice