Šport
23 ogledov

Čeh usoden za Gregorca, Nemec za Kavčiča

null Žurnal24 main
Slovenska teniška igralca Luka Gregorc in Blaž Kavčič ne bosta zaigrala na glavnem turnirju OP ZDA v New Yorku. Od prvega je bil boljši Čeh Lukaš Rosol, od drugega pa Nemec Michael Berrer.

Slovenski teniški igralec Luka Gregorc je obstal v drugem kolu kvalifikacij za nastop na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku. Gregorc je moral v drugem kolu priznati premoč Čeha Lukaša Rosola s 6:4, 3:6 in 4:6. Tako je edini od Slovencev v tretjem kolu kvalifikacij nastopil Blaž Kavčič, ki je uspešno prestal drugo kolo, ko je izločil južnokorejskega igralca Kjuja Tae Ima s 7:5 in 7:6 (3). Kavčiča je v tretjem krogu čakal deseti nosilec kvalifikacij, Nemec Michael Berrer, ki je bil zanesljivo boljši s 6:2 in 6:2. Grega Žemlja je izpadel že v prvem krogu. V ženski konkurenci bodo na glavnem delu turnirja nastopile tri slovenske igralke; Katarina Srebotnik, ki se vrača po poškodbi, Polona Hercog in Maša Zec Peškirič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.