Šport
11 ogledov

Alilovićev ne za Škofov da?

Gorazd_Skof_SAD - main2 Žurnal24 main
Bo vztrajanje Mirka Alilovića v Ademar Leonu pospešilo prizadevanja za odhod Gorazda Škofa k Zagrebu? Razpleta nanizanke ne pozna niti glavni igralec sam. O njegovi usodi bo odločala EHF.
 

Preberite še ...

V Evropi med osem
Ivano Balić: Rokometni čarodej

"Če nam ne bo uspelo pripeljati Alilovića, bomo ekipo okrepili z Gorazdom Škofom," je pred dnevi dejal Zoran Gobac , podpredsednik Zagreba, ki je pred letošnjo sezono med drugim v klub pripeljal Ivana Balića , Tončija Valčića in Slovenca Ognjena Backoviča . Kakšen je položaj s hrvaškim reprezentantom Alilovićem? Če sodimo po njegovih izjavah za špansko Marco, nima niti najmanjšega namena zapustiti svoje dozdajšnje ekipe. "Z Ademarjem imam še dveletno pogodbo in nisem razmišljal o tem, da bi jo prekinil. Trenutno sem prvi vratar," je povedal Alilović in odločno dodal: "Z Ademarjem bom igral Ligo prvakov in špansko državno prvenstvo. Ostajam v Leonu!"

Mirko Alilović ne kaže zanimanja za vrnitev na Hrvaško. © HZS

 
Stvar z Alilovićem je torej bolj ali manj jasna. Tako pa ni s statusom Gorazda Škofa , ki ima s Celjem še enoletno pogodbo. Različna mnenja pa se porajajo o tem, ali slovenski reprezentant lahko odide v tujino že pred njenim iztekom ali ne. Celjani so prepričani, da ni tako. Kdo ima prav, bomo izvedeli v četrtek, ko bo sodbo o tem izrekla arbitražna komisija EHF. Videti je, da se Škof s svojim (novim?) klubom ne obremenjuje pretirano. Očitno je bila poučna izkušnja iz bližnje preteklosti, ko je bilo že vse dogovorjeno za njegov prestop v Nemčijo, a je odhod v Magdeburg nato padel v vodo. Gorazd zatrjuje, da bo v vsakem primeru in klubu dal vse od sebe. To pa je tudi najpomembnejše zanj in navsezadnje za slovenski rokomet.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.