Slovenija
28670 ogledov

Zoran Janković napovedal dobrodelni koncert za Krisa v Stožicah

Zoran Janković Profimedia
"Danes je padel dogovor," pojasnjuje ljubljanski župan.

Ljubljanski župan je na Facebook profilu Zoran Jankovič @zoranjankovic DELA napovedal, da bo organiziral koncert za Krisa v ljubljanskih Stožicah.

Kris Slovenija Bravo Slovenija, toliko smo že zbrali za Krisa!

"Vsem tistim, ki donirajo za Krisa, hvala lepa," je povedal v video prispevku. "Danes je padel dogovor, da bo koncert z zbiranjem sredstev za Krisa v Stožicah."

Pred tem v objavi napoveduje navijaško vzdušje danes zvečer v centru Ljubljane, kjer bodo pred mestno hišo postavili velik zaslon, na katerem bo mogoče spremljati odbojkarsko tekmo Slovenije s Poljsko.

Vsem, ki bi želeli pomagati devetnajstmesečnemu Krisu, lahko sredstva nakažete na TRR: SI56 0510 0801 6627 635 Palčica pomagalčica Namen nakazila: za Krisa  ali preko SMS sporočila na številko 1919 s pripisom Kris5. 

zdravstvena kartica Zdravje ZZZS: Zdravilo, ki ga prejema Kris, njegovo stanje izboljšuje

"Kris ima še slabe štiri mesece časa, da iz Združenih držav Amerike dobi revolucionarno zdravilo. Ker v EU še ni registrirano, ga morajo starši plačati sami in tako zbrati 2,3 milijona evrov," so ob prošnji za pomoč na Facebook strani zapisali v društvu Palčica Pomagalčica, kjer se v imenu staršev obračajo na vse ljudi, da pomagajo Krisu v bitki za življenje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 50
  • dusan11 20:46 07.oktober 2019.

    Kaj spet bi rad kradel?

  • Fulmmer 16:18 27.september 2019.

    Janković je pameten zase in za svojo navezo, butlni so tisti ki so ga volili in šli v posel z njim....

  • forex 16:06 27.september 2019.

    Noro no. Država mu odpiše oprosti 50 milijonov dolgov, on bo dobrodelni koncert za Krisa organiziral???? ZORAN BOMO SAMI ZBRALI. Če boste kaj donirali dobrodošli med nas, če ne pojdite pazit sinove, v čemer niste ravno uspešni. Vaša ekonomija NE ...prikaži več PIJE VODE ZATO ROKE STRAN OD Krisa. Slovenci pa na 1919 KRIS5 ZORAN PA ŽAL NE VE, niti družina, kaj je to poštenost in transparentnost kar se mene tiče je tako. Od vas ne bi kupil niti lizike, pa če mi jo podarite.