Slovenija
17820 ogledov

Zaradi nesreče zaprli avtocesto, vse obstalo

zastoj na gorenjski avtocesti Promet.si
Gorenjska avtocesta je bila zaradi nesreče zaprta za uvozom Brnik proti Ljubljani. Nastal je daljši zastoj.

Gorenjska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče zaprta med Brnikom in Vodicami proti Ljubljani. Zaprta sta bila tudi uvoza Kranj vzhod in Brnik proti Ljubljani. Nastal je daljši zastoj, je poročal prometnoinformacijski center. Trenutno promet poteka samo prehitevalnem pasu. 

"Gorenjski policisti so bili danes nekaj čez 6. uro obveščeni o prometni nesreči na gorenjski avtocesti, med izvozom in uvozom za Brnik v smeri Ljubljane. Po prvih podatkih je udeleženih več vozil, ena oseba je telesno poškodovana. Več podatkov vam bomo posredovali po opravljenem ogledu," so sporočili s PU Kranj.

Obvoz za osebna vozila je možen po regionalni cesti med Kranjem in Vodicami, kjer prav tako že nastajajo zastoji.

Gost promet zaradi jutranje konice

Zaradi nesreče je oviran promet na ljubljanski severni obvoznici med razcepom Zadobrova in Novimi Jaršami proti Bežigradu. 

Promet je povečan na cestah proti večjim mestom zaradi jutranje konice. Zastoji so tako tudi na dolenjski, štarjerski in primorski avtocesti v smeri proti Ljubljani. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.