Slovenija
6621 ogledov

Zamuda zaradi zastoja več kot uro

zastoj Promet.si
Daljši zastoj na štajerski avtocesti pred izvozom Vransko proti Ljubljani. Pot se je v času največjega zastoja podaljšača za več kot eno uro.

Zaradi zapore štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico v smeri Ljubljane je bil med uvozoma Šentrupert in Vransko zastoj dolg skoraj osem kilometrov. Zaradi tega se je pot podaljšala za več kot uro. Ob 17.17 je bil po podatkih prometnoinformacijskega centra zastoj dolg nekaj več kot pet kilometrov, zamuda pa je znašala približno 40 minut.

Vozniki osebnih vozil lahko avtocesto zapustijo že na izvozu Šentrupert, svetuje prometnoinformacijski center. Zastoji so sicer tudi na posameznih odsekih na regionalni cesti Šentrupert - Vransko - Trojane - Blagovica. Med Šentrupertom in Ločico pri Vranskem je zastoj dolg več kot pet kilometrov.

Štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico bo zaradi vzdrževalnih v trojanskih predorih v smeri Ljubljane popolnoma zaprta tudi jutri in najpozneje do 5. ure v ponedeljek zjutraj.

Na ljubljanski zahodni obvoznici pa zaradi vzdrževalnih del pred priključkom Brdo v smeri razcepa Kozarje, kjer na odseku v dolžini 600 metrov promet poteka le po prehitevalnem pasu, še naprej nastaja zastoj iz smeri Gorenjske. Zamuda tam je nekaj več kot 15 minut. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.