Slovenija
32 ogledov

Vlomilcu iz Radovljice se smeji ves svet

Dunya TV Prtscr Dunya TV
Nesrečni vlomilec, ki se je minule dni zataknil na radovljiškem in je moral na pomoč klicati policijo, je postal svetovno znan predmet posmeha.

Vest o nenavadni četrtkovi prigodi v okolici Radovljice je obkrožila svet. Kot je znano, je moški skušal vlomiti v objekt, a se je med poskusom zataknil v vrata, ki so mu priprla nogo. Na koncu mu ni preostalo drugega, kot da pokliče policijo, ki ga je rešila iz kočljive situacije. 

Sporočilo za javnost radovljiških policistov so povzele tudi tuje tiskovne agencije, denimo Tanjug in AFP, zaradi česar o vrlem vlomilcu poročajo številni portali, med drugim je postal slaven v Indiji in celo Pakistanu.

Tamkajšnji portal Dunyanews.tv je vest opremil še s fotografijo vozila slovenske policije, ki pa izvira še iz prve polovice 90. let. Morda jim bodo naši tiskovni predstavniki policije za podobne primere dostavili kakšno fotografijo s sodobnejšim avtomobilom.

Komentarjev 12
  • Jose Bulgaras 16:17 15.februar 2015.

    kva je s sliko ala Jugović hashahah

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:10 14.februar 2015.

    a niso mogl najdt starejše slike? haha

  • kapibara 19:50 14.februar 2015.

    Boljša je una, k se je bivša žena , spravla na Božični večer, maščevat, bivšemu možu, preko raufnka, pa se zagozdla, klicali pomoč-gasilci podrli četrt bajte zaradi dimnika + babe, in model mrtvo hladen izstavi račun bivši ženi..!! brez ovadbe ...prikaži več za nadlegivanje.. :-)