Slovenija
3050 ogledov

Video: Velik požar, evakuirali ves blok

Požar Profimedia Fotografija je simbolična.
Okoli 6.40 je zagorela pralnica v Luciji.

Gre za večji požar, v bližini je tudi stanovanjsko naselje in piha močan veter. Gasilci so takoj začeli gasiti, poleg tega so evakuirali vse prebivalce bližnjega bloka. Za enkrat ni nihče poškodovan. Gašenje še poteka, občane pozivajo, naj se ne približujejo požaru, so sporočili s Policijske uprave Koper.

🚒 V Luciji je na območju Liminjanske ceste prišlo do požara v kemični čistilnici! 🔥 Po prvih podatkih je zagorela pralnica. Gre za večji požar, v bližini je tudi stanovanjsko naselje in piha relativno močan veter. Gasilci so takoj pričeli z gašenjem, poleg tega so evakuirali vse prebivalce bližnjega bloka. Zaenkrat ni nihče poškodovan. Gašenje še poteka. Po zaključenem gašenju bodo kriminalisti opravili ogled kraja s ciljem ugotavljanja vzroka požara. Ker je v pralnici več različnih kemičnih snovi in je v okolici veliko dima, pozivamo vse občane, naj se kraju ne približujejo in naj upoštevajo navodila policistov in gasilcev. 📹 Posnetek iz naše skupine Promet za Obalo, Radio Capris

Objavil/a Radio Capris dne Torek, 17. september 2024

"Ker je v pralnici več različnih kemičnih snovi in je v okolici veliko dima, pozivamo vse občane, naj se kraju ne približujejo in naj upoštevajo navodila policistov in gasilcev," so pozvali na policiji.

Po zaključenem gašenju bodo kriminalisti opravili ogled kraja, da bi ugotovili vzrok požara.

Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 09:31 18.september 2024.

    Ali so imeli "slučajno" sončne panele na strehi ?! Samo vprašujem, za Greto..