Slovenija
31 ogledov

V vseh 10 občinah danes predčasno glasovanje

Volitve 2011 Boštjan Tacol
V vseh desetih občinah lahko volivci danes predčasno oddajo glas za svojega kandidata. Nadomestne županske volitve bodo sicer potekale to nedeljo, za županski stolček na Magistratu pa se bodo kandidati v boj podali 25. marca.

Volivke in volivci bodo v vseh desetih občinah, kjer bodo v nedeljo potekale nadomestne županske volitve, danes imeli možnost, da na predčasnem glasovanju oddajo svoj glas. V šestih občinah so to lahko storili že v torek, v večini pa bodo lahko predčasno glasovali še v četrtek.

Predčasno glasovanje vse tri dni poteka v Mestni občini Slovenj Gradec, občinah Polzela, Metlika, Radeče, Bovec in Krško. Danes se predčasno glasovanje začenja še v občinah Mirna Peč in Duplek, kjer bodo lahko volivke in volivci, ki v nedeljo ne bodo mogli na volišča, svoj glas predčasno oddali tudi v četrtek. Samo danes pa bo predčasno glasovanje v občinah Železniki in Destrnik.

V Mestni občini Ljubljana, kjer bodo županske volitve 25. marca, bo predčasno glasovanje potekalo 20., 21. in 22. marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.