Slovenija
2123 ogledov

V večji akciji stopili na prste hudodelski združbi z mariborskega

tuš kriminalistična preiskava celje Žurnal24 main
Hišne preiskave in prijetja.

Mariborski kriminalisti v sklopu dalj časa trajajoče preiskave v zvezi s kaznivimi dejanji ponarejanja denarja, prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države ter kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog danes izvajajo več hišnih preiskav na območju Maribora in Ptuja. Pri tem so prijeli pet ljudi, ki so trenutno v policijske pridržanju.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, obstajajo utemeljeni razlogi za sum, da so kazniva dejanja zagrešili člani dobro organizirane hudodelske združbe z območja Maribora in tujine. Za zdaj je osumljenih pet ljudi, med njimi štirje državljani Slovenije in en državljan Srbije.

Predkazenski postopek usmerja mariborsko okrožno državno tožilstvo, ker kriminalistične aktivnosti še potekajo, pa s policije za zdaj več podatkov ne morejo posredovati, so še dodali.

Spletni Večer poroča, da so kriminalisti osumljene prijeli na desnem bregu reke Drave, v neposredni bližini Planeta Tuš.

Baldock Ugotovljen vzrok Šport Znanih več podrobnosti velike tragedije, to so našli ob bazenu počitnice.si, tenerife, morje, dopust Slovenija Slovenija Slovenec na Kanarskih otokih s sekiro napadel domačine

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • atamama 21:19 11.oktober 2024.

    Imam občutek, da so akcije bolj narejene za odstranjevanje konkurence na mafijskem trgu. Male ribe, padalci ki se niso podredili, drugače pa ''domače'' zabave z črticami na voljo v velikih količinah. Teh dobaviteljev ni na ''nišanu'' racij.........

  • jakec42 18:00 11.oktober 2024.

    Vzeti jim državljanstvo in jih izgnat!