Slovenija
3811 ogledov

V nedeljo kar dve malo smiselni kaznivi dejanji

Policija D. M. Fotografija je simbolična.
V nedeljo so policisti novogoriške policijske uprave obravnavali dve kaznivi dejanji, ki nimata veliko smisla.

V nedeljo popoldan so bili policisti obveščeni o poškodovanju otroškega kolesa. "Po sedaj zbranih podatkih je neznanec med vikendom poškodoval prednje kolo otroškega kolesa, ki se je nahajalo na stopnišču enega od večstanovanjskih blokov v Idriji," so zapisali v poročilu. Oškodovanke ni podala predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja (poškodovanje tuje stvari se preganja le, če oškodovanec poda predlog, ne po uradni dolžnosti), zato bodo policisti idrijske policijske postaje o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prav tako včeraj popoldne so policisti Policijske postaje Ajdovščina obravnavali tatvino. Neznanec je v času od 24. septembra do 6. oktobra 2024 poškodoval oziroma odlomil obešanko na svečomatu na pokopališču v Vipavskem Križu (občina Ajdovščina) in iz njega vzel manjšo vsoto gotovine. Preiskava še poteka. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice