Slovenija
11675 ogledov

T-2 napovedal podražitev!

televizija Saša Despot
Marca bo cene svojih storitev zvišal tudi T-2. Cene mobilne telefonije sicer ostajajo nespremenjene.

"Stroški programskih pravic so se tako povečali do te mere, da v T-2 ne moremo prevzeti celotnega bremena stroškov nase, zato smo z mesecem marcem primorani prilagoditi cene paketov in TV shem," so potem ko sta Telekom Slovenije in A1 zvišala cene paketov s televizijo decembra lani in Telemach februarja letos, so se za podražitve odločili tudi pri T-2.

Na T-2 so pri tem še posebej izpostavili podražitev najbolj gledanih televizijskih programov - POP TV, Kanal A, Kino, Oto, Brio, Planet TV in Sport Klub.

pro plus Slovenija Gledanost Pro plusa kljub izklopu signala zrasla, od "naročnin" zbrali pol milijona

Cene višje za evro ali dva

S 1. marcem 2018 bo tako v T-2 začel veljati nov cenik TV programskih shem S, M, L in XL HD, ki vsebujejo od 60+ do 225+ programov, in bodo višje od enega do dva evra. Za en evro pa bodo višje tudi cene tržnih paketov, ki ne vključujejo TV shem (T2 TV+TEL, T2 TV+NET, T2 NET+MOBIL, T3 MEGA, T3 GIGA, T3 TERA, T4 20M, T4 OPTIKA, T4 MEGA, T4 GIGA in T4 TERA). Mesečne naročnine tržnih paketov, ki vključuje TV sheme (Oranžni diamant, Oranžni diamant HBO, T4 King, T4 Start in Brezčasni VDSL), bodo višje za dva evra.

Ob pri T-2 navajajo tudi, da krepijo enega od bolj priljubljenih paketov, T4 Start, ki bo odslej namesto osnovnega mobilnega paketa XS brez vključenih klicev, SMS ali prenosa podatkov, vključeval mobilni paket Brezčasni Mini. Poenotenje pa se zaradi uvajanja novih funkcionalnosti obeta tudi pri najemnini dodatnih TV vmesnikov, kjer bo odslej veljala enotna cena 3,99 evra, ne glede na tip vmesnika.

Cene mobilne telefonije ostajajo pri T-2 nespremenjene.

Komentarjev 24
  • Avatar praufo
    praufo 13:40 27.januar 2018.

    pop tv je potem ko je bil sklenjen kartelni dogovor in ko so vsi operaterji podražili storitve, drastično znižal kvaliteto produkcije, skrajno negledljiv že prej, sedaj pa popolnoma ... ura 8 zvečer, turška nadaljevanka, vsak dan, ... ampak kaj ima ...prikaži več s tem t-2 in ostali operaterji ? nič, prav nič, vsak uporabnik naj plača proplus-u če hoče gledat, preprosto

  • dchello 08:59 27.januar 2018.

    T-2 ima najslabšo programsko shemo, zadnje čase neprestano nekaj dražijo, ne držijo se dogovorov, sklenjenih v pogodbah, zato prihaja čas, ko bi tudi jaz presedlal kam drugam, vendar na koncu vsi vsiljujejo presneti Poop TV, ki ga ne želim in ne gledam!

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 00:02 27.januar 2018.

    Ma nabijem jih na k....banda lopovska,dajo ti v šemi L 60 slo ničvrednih programov. Še dva meseca,pa adijo...