Slovenija
53034 ogledov

Proticepilci vdrli v studio Odmevov

RTV Slovenija Anže Petkovšek RTV Slovenija
Malo po 20. uri so nasprotniki cepljenja in zanikovalci virusa vdrli v stavbo nacionalne televizije.

Nasprotniki cepljenja, ki hkrati zanikajo obstoj virusa sars-cov-2, so danes zvečer vdrli v studio Odmevov. 

Skupina, ki je vdrla v prostore RTV, je del gibanja OPS, ki že več mesecev protestirajo pred stavbo RTV Slovenija. Trdijo, da koronavirus sploh ne obstaja. 

Spletni portal nacionalne televizije poroča, da je morala posredvoati policija in približno 20 protestnikov odstranila iz stavbe. Vdor se je zgodil okoli 20.15.

Dva dni nazaj se je med njimi in Igorjem Bračičem, članom skupine Slon in sadež, odvil nenavaden besedni dvoboj, o katerem poročamo v prispevku Pred RTV sprovocirali člana skupine SLon in sadež. Sledilo je tole ...

Komentarjev 47
  • AnGus 17:05 04.september 2021.

    RTV_SLO, kaj sedaj jokate? Kar ste sejali, to žanjete!

  • Kirka 15:52 04.september 2021.

    Meni se zdi program nacionalne RTV kar v redu. Pač mora biti za vsakogar nekaj. Me pa moti, zakaj že enkrat ne soočijo stroko ki je za in tisto, ki je proti cepljenju. Naj oboji odgovorijo z argumenti. Imamo pa ...prikaži več tudi "navadni" ( po Ihanovo - zabiteži) ljudje marsikatero vprašanje v zvezi z virusom, s cepivi in situacijo ob "pandemiji", pa bi nam lahko kdo odgovoril. In oddaja naj ne bo omejena na pol ure; če je stroka pripravljena odgovarjati, lahko traja ves dan. Gledanost bo visoka.

  • radovednica 15:17 04.september 2021.

    Prav je, da so vdrli in razgonili to svojat, ki kaže prikrojene stvari. Po drugi strani pa ni prav, da se je to zgodilo, ker tisti, ki so tja drli, so v glavnem sami "malo čudni"in to počnejo samo zato, ...prikaži več da se jih vidi, kot bi bili nekaj posebnega, v resnici pa so "bedniki".