Slovenija
4192 ogledov

Pritožba tudi glede volitev v Ljubljani

Zoran Janković Anže Petkovšek
Na upravno sodišče prispela pritožba glede volitev v prestolnici.

Kandidat za ljubljanski mestni svet stranke Davkoplačevalci se ne damo več Vili Kovačič ter kandidat Zelenih Slovenije za ljubljanskega župana Tomaž Ogrin sta v ponedeljek zvečer na upravno sodišče po pošti poslala skupno pritožbo na izid županskih volitev in volitev v mestni svet Mestne občine Ljubljana.

Kot je danes pojasnil Kovačič, se sklicujeta na neenakost v volilni kampanji, ki je po njegovih besedah "vidna iz vesolja". Pričakujeta, da jim bo podobno kot ob referendumu o drugem tiru, sodišče omogočilo pravično volilno kampanjo.

Pritožbo je v minulih dneh napovedal tudi nekdanji župan Mestne občine Koper Boris Popovič, ki naj bi zahteval ponovno štetje glasov. Ali je pritožbo tudi dejansko vložil, še ni znano.

Štab Zorana Jankovića. Suvereno Slovenija Janković bo naslednja štiri leta kraljeval še lažje kot doslej Janez Janša Prijemi Slovenija Janša: "Očitno to obvlada le Janković"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
  • milan63 11:41 27.december 2018.

    kovačič vili za pri gofljo glede županskih volitev ne boš dosegu in bodi tiho da te ni sram vosu zahojen upokojenec

  • Spark 18:38 26.december 2018.

    G. nekdanji kandidat za ljubljanski mestni svet stranke Davkoplačevalci se ne damo več: "Slovenci Jankoviča tudi ponovno ne damo več."

  • Avatar Zala
    Zala 17:38 26.december 2018.

    Gospodu Viliju in njemu podobnim zapravljivcem davkoplačevalskega denarja, bi bilo potrebno izstaviti račun za oba referenduma cca € 6,000.000,00. In bi hitro utihnil. Spominja me na Cekuto. Ta je tudi kljun otresal in pametoval. Na smrt bolan se je priplazil ...prikaži več nazaj v Slovenijo. Sedaj mu je pa vse dobro. Prej mu ni bilo nič.