Slovenija
46986 ogledov

Prevara: Lidl, Bauhaus, Ikea in drugi ne omogočajo dodatnih popustov

Lidl Gregor Katič
Na vhodih Lidlovih trgovin so se znašla obvestila o možnosti dodatnih popustov.

"Kupce obveščamo, da so se na vhodih naših trgovin znašla obvestila o možnosti dodatnih popustov. Gre za prevaro, zato pozivamo, da ne klikate na povezave ali si naložite aplikacije, saj se s tem izpostavljate nevarnosti zlorabe podatkov oziroma nepredvidenim stroškom," so zapisali pri diskontnem trgovcu Lidlu.

Na vhodih njihovih trgovin so se namreč znašli letaki s QR kodo, ki naj bi tistim, ki jo bodo poskenirali in odprli račun pri nemški banki z brezplačno kreditno kartico prejeli še super ugodnosti. Tako naj bi dobili takoj kar 21 odstotkov povračila denarja za nakup v Ikei, pa tudi pri večjih trgovcih Bauhausu, Lidlu, E Leclerc in C&A, v nekaterih gostilnah pa naj bi jim že po drugem nakupu povrnili 10 odstotkov denarja.

A nato so v Lidlu umaknili tvit, izkazalo se je namreč, da ne gre za prevaro. 

otvoritev Ikea Ljubljana Kje je najceneje? Slovenija Ikea: Primerjali smo cene v Sloveniji, Italiji, Avstriji in na Hrvaškem

Pozor, gre za prevaro, kar opozarjajo tudi Pri Lidlu.
 

Komentarjev 1
  • Mac 21:22 03.april 2021.

    Ni prevara... Z plačilom z banko Vivid dobiš do 25% kupnine (odvisno od trgovine) v delnice. Ta denar lahko takoj tudi porabis.... Testirano deluje.. do 50€ lahko z zastonj naročnino pridobiš nazaj od nakupa.... Če kdo potrebuje mu lahko uredim ...prikaži večm vabilo in dobi se 5€ nagrade ob prvem nakupu nad 20€. Tudi preverjeno.