Slovenija
151 ogledov

Povezave okrog Baričeviča

bulmastifi raztrgali lastnika v oražmovi ulici v ljubljani Saša Despot
Potrjeno. Hišne preiskave okrožno tožilstvo ni predlagalo, je potrdila tožilka Katjuša Čeferin. Sodniki in tožilci. Po zanesljivih informacijah je zdravil tudi večino ljubljanskih sodnikov, tožilcev in odvetnikov.
 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Odvetnik kinologov
V Baričevičevem Barsosu so se zdravili uvodoma našteti. Zdaj nihče več ne govori, da je bil njegov pacient.

Predsednik Kinološke zveze Slovenije je Blaž Kavčič (tudi predsednik državnega sveta in bivši poslanec LDS). Življenjski sopotnik predsednice LDS Katarine Kresal je Miro Senica, ki je bil odvetnik kinološke zveze.

V Senicevi pisarni zaposlen odvetnik Peter Fašun je bil do zadnje obravnave novembra lani v pravdi Stanislava Megliča proti Baričeviču pravni pooblaščenec  zdravnika. Sodnici je zagotavljal, da bo vedno službeno zadržani Baričevič maja letos zagotovo zaslišan.

Kmalu po novembru pa je postalo jasno, da Fašun zapušča odvetniško pisarno Senice in odpira svojo. Na naša vprašanja, ali je njegov odhod povezan z morebitnimi pritiski Seniceve pisarne nanj kot pooblaščenca Baričeviča, naj posreduje in vpliva pri postopkih vračanja psov Baričeviču, ni želel odgovoriti. Samo nasmehnil se je in rekel: “Za vsa ta vprašanja se obrnite na gospoda Senico!”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.