Čebelarska zveza Slovenije jutri popoldne v Radovljici organizira okroglo mizo na temo uporabe čebeljih pridelkov v kulinariki. Okrogla miza bo zanimiva predvsem za čebelarje, gostince in ostale, ki se ukvarjajo s kulinariko.
"Na okrogli mizi boste imeli priložnost spoznati glavne značilnosti in lastnosti medu ter ostalih čebeljih pridelkov, seznaniti se z različnimi načini uporabe in vključevanja medu v prehrano (tudi otrok), problematiko javnih naročil, možnosti glede vključevanja kulinarike v svojo ponudbo in registracije dopolnilne dejavnosti na kmetiji," sporočajo s Čebelarske zveze.
Na okrogli mizi bo s prispevkom na temo Kulturna dediščina čebelarstva – izzivi za sodobno prehrano sodeloval tudi etnolog Janez Bogataj, dijaki Srednje gostinske šole iz Radovljice pa bodo spekli največji medenjak.
29
ogledov
Po predavanju še največji medenjak
Jutri lahko na predavanju v Radovljici spoznate glavne značilnosti medu in možnosti uporabe čebeljih pridelkov v kulinariki.