Slovenija
875 ogledov

Pijan 31-letnik namerno trčil v policiste

Policija D. M. Fotografija je simbolična.
Mladega voznika čaka kazenska ovadba.

Celjski policisti so v sredo v Celju ustavljali voznika osebnega vozila, ki znakov policistov ni upošteval in je s pospešeno hitrostjo nadaljeval vožnjo po več celjskih ulicah ter nato odpeljal proti Laškemu. Voznik je v Laškem ustavil in vzvratno zapeljal proti policijskemu vozilu, ki je ustavilo za njim, ter trčil v vozilo.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Celje, so zoper 31-letnega voznika uporabili sredstvo za prisilno ustavljanje vozil, t. i. stinger, ki ga je voznik prevozil in po približno pol kilometra vožnje ustavil. V vozilu sta bila še dva sopotnika in sopotnica.

Voznik, ki je imel v krvi nekaj manj kot promil in pol alkohola, je v nadaljnjem postopku policiste žalil in jim grozil. Zato so vozniku, ki je z vožnjo ogrožal sebe, sopotnike in druge udeležence cestnega prometa, vozilo zasegli, njega pa pridržali.

Zaradi storitve več cestnoprometnih prekrškov bodo zoper voznika podali obdolžilni predlog, zaradi kršitev javnega reda in miru pa so vozniku in dvema sopotnikoma izdali plačilne naloge.

Prav tako voznika zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi čaka tudi kazenska ovadba.

*Fotografija je simbolična

Žabjak Slovenija Slovenija V romskem naselju Žabjak množica policistov, izvedeli smo, zakaj Hrvaška policija grozljivka Svet 34-letnik poskušal povoziti 39-letno peško, vse skupaj pa posnel

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.