Slovenija
2426 ogledov

Oživela bo nekdaj priljubljena stavba modnih Ljubljančank

"Če hočeš zmagati, ne smeš izgubiti," je moto 22-letne Ljubljančanke, ki je najb Žurnal24 main
V dolgo časa zapuščeni Modni hiši v središču Ljubljane bo spet živahno.

* Fotografija je simbolna.

Modno hišo, ki je bila nekoč ugledna tekstilna blagovnica, nato pa je vrsto let zapuščena propadala, je marca lani od Mercatorja kupila družba Union hoteli, ki bo zdaj tam odprla fitnes center. S tem želijo v podjetju obogatiti ponudbo za goste Grand hotela Union in oživiti ta nekoliko manj živahen del središča Ljubljane. Obenem pripravljajo tudi podroben načrt obnove hotelskih zmogljivosti.

Primož Tiringar Avto Na slovenske ceste prihaja več kot 1.000 novih hibridov

Izvršni direktor Union hotelov Matej Rigelnik pravi, da z novim fitnes centrom oživljajo Nazorjevo ulico in začetek Miklošičeve ulice, ki sta za grand hotela Union in Union Business (nekdanji Holiday Inn) strateški točki. S fitnes centrom, ki ga bodo lahko hotelski gostje uporabljali brezplačno, dodatno nadgrajujejo tudi paleto svojih storitev, je dodal.

Za Modno hišo je nekdanji lastnik Mercator dolgo časa iskal kupca, našel pa ga je marca lani, ko so jo kupili Union hoteli. Takrat so napovedali, da bo ta v naslednjih letih prizorišče raznolikih dogodkov, sčasoma pa naj bi tam odprli nov hotel po vzoru t. i. lifestyle hotelov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.