Slovenija
14148 ogledov

Novica, ki se je bodo uporabniki Telekoma pošteno razveselili

telekom, mobitel, digitalno starševstvo Profimedia
Telekom Slovenije je navijačem v Nemčiji zagotovil brezplačni mobilni internet.

Na evropskem prvenstvu v nogometu, ki se prične danes s tekmo Nemčija - Škotska in bo potekalo do 14. julija v Nemčiji, bo v živo navijalo ogromno slovenskih navijačev, pri Nogometni zvezi Slovenije pričakujejo celo rekordno udeležbo.

A še pred odhodom je za dobro novico za nekatere navijače poskrbel Telekom Slovenije, saj je za vse svoje mobilne naročnike, ki bodo navijali v Nemčiji, pripravil brezplačen in neomejen mobilni prenos podatkov. Tako bodo navijači, ki uporabljajo Telekomove storitve, med Eurom povsem brezskrbni pri brskanju po spletu. 

Brezplačen neomejen prenos podatkov se naročnikom aktivira samodejno, ko se prvič povežejo v omrežje kateregakoli nemškega operaterja. Naročniki ob tem prejmejo SMS-sporočilo, da je bila vklopljena storitev "EP Nemčija 2024". Storitev je na voljo do 14. julija.

Obenem so v Telekomu Slovenije sporočili, da se je Telekom Slovenije pridružil dobrodelni kampanji #srčnišal Nogometne zveze Slovenije in z nakupom 1000 navijaških srčnih šalov prispeval za plačilo športnih vadnin in opreme otrokom iz socialno šibkejših okolij ter podporo Specialni olimpiadi Slovenije.

Telekom Slovenije sicer sodi med tradicionalne in največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Med drugim je tudi dolgoletni pokrovitelj slovenske nogometne reprezentance.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.