Slovenija
63285 ogledov

Namesto pred Stožicami so parkirali na njivi, sledilo je to

Stožice PU Ljubljana
Lastnik njive nad tem ni bil navdušen.

Na koncertu Halida Bešlića v Stožicah je včeraj prišlo do incidenta zaradi parkiranja. Redarji naj obiskovalcem ne bi pustili parkirati na parkirišču pred dvorano, zato so parkirali na bližnji njivi.

Lastnik njive nad tem ni bil navdušen, zato je na kraj prišel s strojem. 

"Gospod je z zelo veliko hitrostjo zapeljal z glavne ceste pred dovoz za njivo, "zaribal" v asfalt, naredil luknjo, da se zdaj ne more zapeljati z avtom nazaj na glavno cesto," je priča povedala za 24 ur. Nato je prišlo do spora med lastnikom in obiskovalci koncerta, posredovati so morali tudi mestni redarji.

Policija še vodi preiskavo in priče ter oškodovance poziva, naj jih o okoliščinah incidenta obvestijo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 33
  • dusan72 05:37 24.april 2023.

    Kaj in kdo je šel koga in kakšno zvrst glasbe poslušat je dejansko nepomembno. Vsak ima svoje veselje. Je pa res, da zna folk dati za karto recimo 30€, potem se jim pa zdi preveč dati še par € za ...prikaži več parking. Da bi pa parkirali 500m ali 1 km stran pa "ne pride v poštev". Absolutno sem na strani lastnika zemljišča. Stožice so verjetno vsaj 50% "krive", da so že par let v naselju zapornice/rampe. Koliko pomagajo ali ne, je spet druga zgodba. Vozi in parkiraj po pravilih, pa bo vse ok...

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 00:18 24.april 2023.

    Ogradit , pa medveda noter. saj jih imamo dovolj v Sloveniji. Prepričan sem , da tudi eden ne bo poizkusil parkirati. Če pa že medved ne bo na voljo pa kakšnega primerno velikega in agresivnega kužka in efekt bo enak.

  • papak 23:52 23.april 2023.

    Kakšno je to poročanje, da ni mogel en iti na to njivo par fotk narediti da vidimo kako je to "zaribal" asfalt. K*** pa tako novinarstvo!