Slovenija
523 ogledov

Množični pretep v središču Murske Sobote

pretep Žurnal24 Fotografija je simbolična.
V središču Murske Sobote je danes dopoldne prišlo do prepira in pretepa med več osebami. Kot so pojasnili na Policijski upravi Murska Sobota, je bila ena oseba lažje poškodovana, policisti pa so s hitro in učinkovito intervencijo takoj vzpostavili javni red in mir.

Policisti so zaradi kršitve zakona o prekrških za 31-letnega moškega odredili pridržanje na policijski postaji. Več kršiteljem, za katere so ugotovili, da so kršili javni red in mir, pa so izdali plačilne naloge.

Prav tako bodo policisti in kriminalisti zoper več osumljencev podali kazenske ovadbe na pristojno državno tožilstvo zaradi suma storitve treh kaznivih dejanj, in sicer povzročitve lahke telesne poškodbe, grožnje ter poskusa preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Lanna 23:36 28.oktober 2024.

    !!!! Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu

  • Avatar Zoran
    StarMačk 23:21 28.oktober 2024.

    Nekateri so najprej poročali, da je pretepu botroval spor med dvema romskima družinama, potem pa je to potihnilo!? Sedaj Sobota info piše, da je prišlo do pretepa med prodajalci oblačil na tržnici, ki naj bi bili v sporu že od ...prikaži več prej, nič več pa o poreklu vpletenih. Ampak njihovi komentatorji pišejo, da naj bi prav Romi obvladovali posle cunjami na tej tržnici tako, da verjetno prvotna novica, ko še ni bila cenzurirana, drži!?