Slovenija
4004 ogledov

Lep konec tedna, nato pa ...

Jesensko vreme Profimedia
Pred nami lep jesenski konec tedna, prihodnji teden pa spet preobrat.

Vremenoslovci na Arsu za danes in jutri napovedujejo pretežno jasno vreme, bolj oblačno bo po njihovih napovedih na zahodu. Tako danes kot jutri bodo dnevne temperature vse do 26 stopinj Celzija. 

V nedeljo, nadaljujejo, se vreme do večera še ne bo kaj dosti spremenilo, v noči na ponedeljek pa se bo na zahodu oblačnost zgostila, pričele se bodo pojavljati krajevne padavine. V ponedeljek, dodajajo na Arsu, nas bo dosegla vremenska motnja, spremenljivo do pretežno oblačno bo, občasno bodo manjše krajevne padavine, deloma plohe, ob morju tudi kakšna nevihta.

Skozi nadaljevanje tedna, v torek in sredo bo v skladu z napovedjo vremenoslovcev na Arsu povečini suho, v četrtek pa nas bo predvidoma spet dosegla vremenska motnja, od četrtka vse do sobote bo verjetnost za padavine znova večja. Postopno bo tudi hladneje. 

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Podobno napoved so že dva dni nazaj podali na portalu ciklon.si / srednjeročna napoved. Kako izdatne bodo padavine konec prihodnjega tedna, je za zdaj še prezgodaj napovedovati. 

Jesensko vreme Vreme Slovenija Srednjeročna napoved: Marsikdo se bo zgrozil, do začetka oktobra ga ne bo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.