Slovenija
22412 ogledov

Pes napadel in ugriznil otroka, lastnica zbežala

morje 2023 Saša Despot
Pes ugriznil otroka, lastnica s psom pobegnila.

Policisti PP Koper so 19. 8. 2024 ob 20.20 na območju kopališča Svetilnik v Izoli obravnavali ugriz psa.

"Pes je v dogodku napadel in ugriznil otroka, ki se je tam nahajal v spremstvu staršev. Na pozive staršev in enega mimoidočega, da se skrbnica psa ustavi in nudi podatke, se ni odzvala in se je s psom umaknila s kraja dogodka. Otrok je bil poškodovan po desni nogi," so pojasnili.

Policisti so sprva prosili ljudi za pomoč, kasneje pa so sporočili, da so mladoletno lastnico psa izsledili.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si


 

Komentarjev 12
  • Enzgg4 16:59 05.september 2024.

    Kako so starši lahko dovolili, da je ta cucek ugriznil njihovega otroka? Če bi bil jaz na njihovem mestu, bi mu odmeril tako brco, da ne bi poletel samo na Malto, ampak vse do Libije.

  • herman3 16:43 05.september 2024.

    Dosledno je potrebno kaznovati vse lastnike psov, ki ne spoštujejo pravil. Pa če je to povodec, nepobiranje iztrebkov, zadrževanje psov tam, kjer ni dovoljeno............

  • sandi76 16:05 05.september 2024.

    Vse odvezane pse je potrebno odvzeti lastnikom in jim nabiti visoko kazen. Taki lastniki so nevzgojeni in jih bo samo kazen spametovala. Pa to se dogaja povsod po državi. Lastniki pasjih ljubljencev so nad vsemi zakoni in se obnašajo tako, ...prikaži več kot se jim zdi. Kje so kontrole, redarji , policaji ? Ali je res treba čakat na kakšno smrtno žrtev, preden se kdo zbudi ??