Slovenija
16 ogledov

Kariera 07 odprla vrata

Karierni sejem v Ljubljani bo odprt danes in jutri. Žurnal24 main
Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču se je odprl sejem Kariera 07, kjer se bodo predstavili delodajalci znanih slovenskih podjetij.

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je odprl vrata zaposlitveni sejem Kariera 07, ki bo po navedbah organizatorja, podjetja Moje delo, največji zaposlitveni sejem v Sloveniji doslej. Sejem Kariera 07 bo v dveh dneh iskalcem zaposlitve omogočil srečanje s predstavniki 80 uspešnih domačih in tujih podjetjih ter pridobivanje informacij o osnovnem in dodatnem izobraževanju. Na sejmu se predstavlja tudi dvajset izobraževalnih institucij.

Podjetja iščejo primerne kandidate
V sklopu sejemskih aktivnosti, ki so brezplačne, bodo obiskovalcem na voljo psihometrična testiranja, pregledi življenjepisov in karierna svetovanja. Poteka tudi izbor šestih najboljših, ki bodo prejeli Executive MBA štipendije v skupni vrednosti 70.000 evrov.

Vzporedno bodo svojo uspešno poklicno pot obiskovalcem predstavili tudi gospodarstveniki in gospodarstvenice iz uspešnih slovenskih podjetij, med drugimi Zoran Janković, Cvetka Selšek, Dejan Turk, Sandi Češko, Andrej Kocič, Aaron Marko in France Arhar.

Vse obiskovalce sejma čaka darilo – knjiga Top 100 slovenskih karier z intervjuji s stotimi karierno najuspešnejšimi Slovenci in predstavitvami vseh na sejmu prisotnih podjetij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.