Slovenija
25 ogledov

iPhone bo v Sloveniji prodajal Tušmobil

Hrvati so razgrabili iPhone. Žurnal24 main
V Sloveniji bo priljubljeni Applov mobilnik iPhone začel prodajati Tušmobil po ceni 399 evrov.

Končno smo nakup priljubljenega Applovega mobilnika iPhone dočakali tudi v Sloveniji. Prodajal ga bo Tušmobil, cena zanj pa bo 399 evrov. Trenutno ga še ni mogoče kupiti, vendar naj bi bil aparat na voljo prav kmalu, najkasneje ga bodo začeli prodajati že to soboto zjutraj. Iz Tušmobila sporočajo, da bo zaenkrat na voljo le nekaj sto iPhonov. V omenjenem paketu bo potrebno plačevati 50 evrov fiksne naročnine na mesec, medtem ko se naročniško razmerje sklene za obdobje 24 mesecev.

V ZDA je Apple od konca junija prodal že 1,4 milijona iPhonov, prihodnje leto, ko bo na voljo tudi v Aziji, pa naj bi prodali že 10 milijonov primerkov. Telefon pa je pravo evforijo povzročil tudi v Evropi. V Nemčiji telefon stane 400 evrov, v Veliki Britaniji pa je še nekoliko dražji. Za primerjavo, ameriški kupci ga lahko kupijo za debelih 100 evrov manj od Evropejcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.