Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Zgrešil hišo, pristal v WC-ju

Žurnal24 main
Kranjski policisti so imeli v nočnih urah opravka z 38-letnikom, ki je "zgrešil hišo", pristal zaklenjen v stranišču in bil povrhu vsega nekaj ur kasneje ustavljen zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Okoli 2.30 so kranjski policisti dobili klic, da je v stanovanjsko hišo v naselju Visoko pri Kranju vstopil neznanec in odšel v spalnico, kjer je spala lastnica hiše. Lastnica se je ob njegovem prihodu zbudila, zaradi česar se je neznanec ustrašil in stekel v WC.

Hrup je prebudil ostale domače, ki so neznanca zaklenili v WC in poklicali policijo. Neznanec je med tem skočil skozi okno na tla in ob tem utrpel lažjo poškodbo roke. Policisti so ob prihodu ugotovili, da gre za 38-letnika, ki je zgrešil hišo, saj je mislil, da je vstopil v domačo hišo. Po postopku so ga napotili domov.

A tja se 38-letniku še ni mudilo. S policisti se je namreč srečal dobro uro in pol kasneje, ko so ga v Hotemažah ustavili. Pri tem so ugotovili, da vozi pod vplivom alkohola, zaradi česar so ga pridržali. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.