Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Rop črpalke v Tupaličah

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Popoldne je mlajši moški oropal bencinski servis v Tupaličah pri Kranju. Policija prosi za pomoč vse, ki bi o dogodku kaj vedeli.

Policisti so sporočili, da je v bencinski servis, ki leži na cesti Kranj - Jezersko, popoldne vstopil oboroženi ropar in od prodajalca zahteval denar, zahtevo pa podkrepil s pištolo. Ko mu ga je prodajalec izročil, je bencinski servis zapustil peš, v okolici bencinskega servisa pa ga je z vozilom vrste alfa romeo, temno-modre ali črne barve, čakal drug moški. Po ropu sta se odpeljala v neznano.

Kranjske policiste so o ropu obvestili ob 15.35. Policija sedaj išče moškega, starega med 25 in 30 let, govoril je slovensko, oblečen pa je bil v sivo trenerko s kapuco. Moški, ki je čakal v avtomobilu, je nosil temen velur (flis), na glavi pa je imel kapo.

Storilec je odnesel nekaj sto evrov, več informacij pa v interesu preiskave ne moremo podati, saj še poteka,” je v povezavi z ropom bencinskega servisa v Tupaličah pri Kranju povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Kranj Leon Keder. Policija morebitne očividce oz. tiste, ki bi karkoli vedeli o ropu, poziva, da pokličejo na št. 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.