Slovenija > Črna kronika
62613 ogledov

Dijak v kritičnem stanju. Policija: prvi indici ne kažejo, da je šlo za napad

rešilec Saša Despot
Dijak je na avtobusni postaji v Celju z glavo silovito udaril ob rob pločnika in se hudo poškodoval, kaj natančno se je zgodilo, še ni znano.

Na družbenem omrežju Twitter se širijo objave o domnevnem napadu na dijaka prvega letnika. Poškodbe naj bi bile hude, dijak naj bi bil v življenjski nevarnosti.

Fant naj bi bil še vedno v kritičnem stanju, zdravniki naj bi se bali, da je pri udarcu ob robnik utrpel možganske poškodbe. Kaj natančno se je zgodilo, ne vedo niti domači, širijo pa se informacije, da naj bi bili za poškodbo krivi dijaki 4. letnika. 


Na policijski upravi Celje so potrdili, da je bil dijak 1. letnika hudo poškodovan, vendar okoliščine napada naj ne bi kazale na napad ali kakšno drugo kaznivo dejanje.
Kot je za Žurnal24.si povedala Milena Trbulin iz Policijske uprave Celje, se je dijak poškodoval v četrtek pozno popoldne, utrpel naj bi hude poškodbe. "Obveščeni smo o poškodbi dijaka, vendar prve ugotovitve ne kažejo na napad ali na to, da bi šlo za kaznivo dejanje. Primer preiskujemo," poudarja Trbulinova. Dijak se je poškodoval na avtobusni postaji v Celju, so potrdili na policiji.  

Komentarjev 3
  • Skipi 13:30 20.oktober 2019.

    Pred leti je ne enak način umrl tudi moj prijatelj. Srečno fant, upam da bo tvoja usoda drugačna od njegove.

  • ode 07:58 20.oktober 2019.

    Včasih so se šli mladoletni zločinci takšno nevarno "igro", ko se jih je več spravilo na enega, šibkejšega: eden ga je spredaj maltretiral, druga dva sta mu zadaj skrivaj podstavila vsak eno nogo. Nato ga je tisti spredaj iznenada silovito ...prikaži več butnil vznak in napadeni je prej udaril z glavo v tla, kot s petami.

  • Waltter 21:50 19.oktober 2019.

    Serpetinskovi rojaki?