Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Pištola končala sosedski prepir

Ulica, na kateri je prišlo do prepira med sosedoma. (Foto: Ivica Galović/Pixell) Žurnal24 main
Prepir med sosedoma se je usodno končal za enega izmed njiju. Na ulici v Slavonskem Brodu je pod streli soseda umrl 47-letnik.

Emir Ćošagić (42) in Ivica Matković (47) sta se najprej spopadla s pestmi in palicami, poroča 24sata. Med pretepanjem je 42-letni Ćošagić segel po pištoli, ustrelil svojega soseda in pištolo nato odvrgel. Vzrok za umor še ni znan.

Njegovi domači pravijo, da je imel v zadnjih letih težave in da je pogosto iskal prepir. Umorjeni je bil vojni veteran in se je le stežka sprijaznil s statusom, ki mu ga je prinesel njegov položaj.

"Mislila sem, da otroci mečejo petarde. Nekaj minut za tem sem slišala, da ljudje vpijejo, da je nekdo umorjen," je dejala soseda. Druga je povedala, da je bila ulica polna ljudi in da do prihoda policije ni vedela, da ima pred vrati mrtvega človeka.

"Skrbi me, ker je njegovo truplo, ki je ležalo na pločniku, videlo veliko otrok, ki so se vračali iz šole," je dejal Predrag Vuković, ki je bil med prvimi poleg umorjenega Matkovića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.